Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Een jongere uitstraling door een efficiënte ingreep

Ooglidcorrecties horen tot één van de meest uitgevoerde cosmetische operaties. Veel mensen storen zich dan ook erg aan het overhangende vel en/of de wallen onder hun ogen. Overhangende losse huid van het bovenooglid kan het gezichtsveld beperken en ook tot vermoeidheid en hoofdpijn leiden. Je trekt dan immers voortdurend de oogleden en het voorhoofd omhoog. Een oplossing hiervoor kan zijn om een bovenooglidcorrectie te laten doen, maar veel mensen maken zich zorgen over de kosten.

Bovenooglidcorrectie kosten

De kosten van een bovenooglidcorrectie kunnen variëren van een paar honderd euro, tot een paar duizend euro. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen onder- en bovenooglid, of beide. Het resultaat kan voor veel mensen echter prijsloos zijn. Mensen kunnen zich veel zelfverzekerder voelen en positiever in het leven staan. Een bekende uitspraak is “Je bent zo oud als je je zelf voelt”, en als je door een simpele ingreep als deze jezelf een jongere uitstraling kunt geven en je daardoor jaren jonger kunt voelen, wat houdt je dan nog tegen?

In sommige gevallen kan de bovenooglidcorrectie zelfs worden vergoed door je zorgverzekeraar. Je moet dan echter wel voldoen aan een paar zware criteria om hiervoor in aanmerking te komen.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Tegenwoordig kun je overal in Nederland terecht voor dit soort simpele ingrepen. Vooral in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven zijn genoeg klinieken te vinden.

Het doel van een bovenooglidcorrectie is om de rimpels en wallen te corrigeren en weer een jeugdige aanblik te geven. Vroeger verwijderde men hiervoor een reepje huid van de bovenoogleden. Nu verwijdert men ook een deel van de kringspier, samen met het teveel aan uitpuilend vet. Vervolgens moet te –bij jongeren heel duidelijk aanwezige- strakke plooi boven het ooglid hersteld worden. Omdat het litteken in deze natuurlijke plooi komt te liggen, is het vrijwel onzichtbaar.

http://faceland.nl/