Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Graag een ayahuasca ceremonie

 Wat is een ayahuasca ceremonie (klik hier voor de website)? Wat komt er allemaal bij kijken? Soms ben je toe aan spirituele groei, emotionele of fysieke heling. Het leven loopt niet altijd op rolletjes en soms kan het fijn zijn om te investeren in jezelf. Af en toe kom je jezelf tegen in het leven en moet je toegeven dat je hulp nodig hebt. Je hebt misschien tijd voor jezelf nodig, of meer voor andere. Misschien heb je hulp nodig bij depressie en angsten of misschien rouwverwerking. Dit zijn allemaal onderdelen waarbij een ayahuasca ceremonie van pas zou kunnen komen.

Ayahuasca

Wat is het precies? Ayahuasca? Het gaat om een gebruik wat in Zuid-Amerika af en toe nog steeds gedaan wordt. Het gaat om een ceremonie waarbij begeleiders zijn om je te begeleiden door het hele proces. Ze hebben allemaal een therapeutische of verpleegkundige achtergrond. Ayahuasca is een stof die gedronken wordt in de thee. Hierdoor ervaar je een prachtige, bevrijdende ervaring waarbij sommige problemen achter je gelaten kunnen worden. Om die reden komen ook veel mensen met dergelijke problemen bij een ceremonie. Het kan helend werken en veel mensen zitten daar ook op te wachten. Daarnaast wordt het uitgevoerd in een veilige omgeving met mensen die precies weten wat ze doen. Je kunt er daarom van op aan dat je precies doet wat je moet doen en dat er geen rare dingen gebeuren. Daarnaast is het ook gewoon legaal en kun je dit dus prima uitvoeren. Het wordt al jarenlang uitgevoerd en daarom is het helemaal zo gek nog niet.

Innerlijke reis

Innerlijke reis is een instantie die deze ceremonies aanbiedt. Zo weten ze precies wat ze doen en hebben ze zelf ook ervaring met ayahuasca. Ze zijn er van overtuigd dat het zou kunnen helpen en daarom bieden ze het nu ook in Nederland aan. Je kunt je opgeven online om zo mee te doen aan de ceremonie. Deze wordt verzorgd door Innerlijke reis. Ze weten precies wat ze doen en wil jij ook weten wat ze doen, kijk dan even online! Kortom, waar wacht nog op? Kijk even online voor verdere informatie!