Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Haarimplantatie met resultaat

 

Global Hair kan u meer vertellen over waar u haarimplantatie met resultaat kunt krijgen. Zo is het erg verstandig om uw haartransplantatie te laten doen in een gekwalificeerd FUE haarkliniek in Turkije of zelfs in België. Onze consultants kunnen u informeren over de resultaten die behaald kunnen worden om het kaal worden tegen te gaan, over de baard die u graag wilt laten groeien of over de wenkbrauwen die u weer terug wilt.

In elk geval kan Globalhair.nl u advies geven en doorsturen naar een haarchirurg die een professioneel effect kan behalen. Als u dus afwilt van uw haarverlies en er op natuurlijke wijze iets aan wilt doen spreek dan met een van onze consultants over FUE haarimplantatie met een PRP plasmabehandeling voor een optimaal resultaat.

Professioneel effect

Door naar een Belgische of Turkse haarkliniek te gaan die wordt aangeraden door Global Hair krijgt u gegarandeert resultaat met uw haarimplantatie. Doordat de FUE methode wordt toegepast kan men een professioneel effect behalen. In deze methode, Follicle Unit Extraction, zal men graft voor graft een nieuwe haarlaag scheppen. Zodoende wordt de hoofdhuid nauwelijks beschadigd waardoor genezing snel gaat. Na zo’n FUE haartransplantatie te hebben gedaan in een kliniek in Turkije of België zullen de getransplanteerde haren snel teruggroeien. Een PRP behandeling gebaseerd op uw eigen bloedplasma zorgt er verder voor dat het herstelproces versneld wordt. Global Hair kan een afspraak voor zo’n professionele Belgische of Turkse haarimplantatie zorgen.

Spreek een consultant

Door in contact te treden met een consultant van Globalhair.nl kunt u de haartransplantatie uitzoeken die het meest geschikt voor u is. Het transplanteren van hoofdhaar omvat vele details die u kunt navragen bij een consulent. Zo weet u exact waar u aan begint wanneer u uw haren laat implanteren met de FUE techniek. Laat u dus volledig ontzorgen door Global Hair, laat u inlichten door een consultant en maak een afspraak met een haarkliniek in Turkije of in België. Zo ontvangt u de haarimplantatie die het gewenste resultaat oplevert.