Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Kom tot rust met Yoga in Heemskerk die u een lekker rustig gevoel geeft

Als u helemaal tot rust wilt komen en uw hoofd helemaal leeg wilt maken, moet u zeker even kijken voor yoga in Heemskerk. Daar bevindt zich de yogaschool Yogachi. Deze school geeft yogalessen, massages, Tao mediatie en nog veel meer. Alles om helemaal zen te worden en een goed gevoel te creëren. Bij Yogachi kunt u leren hoe u negatieve dingen in positiviteit kunt zetten. Met de hulp van Johan komt dat allemaal goed!

 

Yoga in Heemskerk biedt verschillende diensten aan

Met yoga in Heemskerk komt u helemaal tot rust van binnen en buiten. Maar wist u ook dat u daarvoor allerlei verschillende soorten diensten kan gaan dan alleen maar yoga? Van buikmassages tot counseling, u zegt het maar en Yogachi heeft het! Bovendien helpt Johan, de eigenaar van Yogachi, uw negatieve emoties of stress om te zetten in positieve energie. Hij helpt je balans te vinden tussen de twee emoties en neemt je mee in het gehele proces. Dit kun je doen alleen met Johan samen, of met een gehele groep. Deze keuze mag u zelf maken. Bij Yogachi gaat het ook over de Chi die in ons lichaam zit. Chi is een ander woord voor levensenergie. Deze heb je nodig om alles te doen en goed te kunnen uitvoeren. Als je chi wordt geblokkeerd door negatieve energie, kan deze niet meer goed door uw lijf stromen en wordt u vaker moe, krijgt u negatieve emoties en wordt u emotioneler. Johan helpt u hierbij om deze chi goed door uw lijf te laten stromen en geeft handige tips om uw chi en uw balans te houden.

Bezoek onze yogaschool

Bent u benieuwd wat Johan allemaal voor u kan doen? Bezoek dan de yogaschool in Heemskerk. U kunt gewoon bij ons naar binnenlopen! Johan helpt u daar graag met het beantwoorden van vragen. Zij hebben ook een website waar u op kunt kijken. Voor meer informatie over Yogachi kijkt u op www.yogachi.nl. Hopelijk kunnen wij u helpen met de balans vinden in uw emoties en lichaam.