Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Loopbaancoaching werkt voor iedereen

Loop je vast in je werk? Kost het steeds meer moeite om de motivatie te vinden in je huidige baan? Weet je eigenlijk niet goed wat nu werkelijk bij je past of ben je nieuwsgierig naar je kansen en mogelijkheden in een andere sector van de arbeidsmarkt? Of misschien kom je na jaren terug op de markt of wil je voor jezelf iets starten. Deze situaties zijn slechts wat voorbeelden die ertoe kunnen leiden dat je niet goed meer weet hoe je je loopbaan vlot moet trekken. Gelukkig is er professionele hulp. Een beetje begeleiding en coaching kan op dit vlak zeker geen kwaad. Loopbaanadvies legt geen windeieren.

Loopbaanadvies voor iedereen

Een loopbaancoach is iemand die jou als uitgangspunt neemt. Dat betekent dat er goed onderzocht wordt wat je werkelijke loopbaanvraag is. Vaak liggen daar onderwerpen aan ten grondslag waarmee je nog niet aan de slag bent geweest. Je gaat onderzoeken wie je bent. Weten wie je bent, waar je voor staat, waar je warm voor loopt, wat je goed kan, waar je talenten liggen, je uitdagingen maar ook je belemmerende overtuigingen of angsten vormt de basis van loopbaanadvies. Ook ga je onderzoeken waar jij met jouw kwaliteiten het meest tot je recht komt en wat past bij jouw voorkeuren en wensen.

Van vraag naar antwoord met jouw loopbaancoach

De laatste stap is die van het benaderen van de arbeidsmarkt met de kennis die je intussen hebt opgedaan. Je voelt je een stuk zekerder en weet precies wat wel en wat niet slim is om te doen of te zeggen in een sollicitatiegesprek. Loopbaancoach Zwolle begeleid je in alle fases. Door de methodieken die worden toegepast en de middelen die kunnen worden ingezet zal er altijd maatwerk geleverd worden. Loopbaancoach Zwolle heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een loopbaanvraag, met veel succes. De uitkomsten zijn zeer divers, net zo divers als er soorten mensen zijn.

https://kompaszie.com/