Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Niet alleen voor post nl handig

Helaas kunnen we in Nederland niet alles bestellen wat we eigenlijk zouden willen. Daarom zijn we genoodzaakt om producten te bestellen uit het buitenland. Helaas zijn niet alle buitenlandse bedrijven zo goed in het snel bezorgen en leveren hun producten. En dat is voor ons Nederlanders soms vervelend. Bedrijven zoals Coolblue en Zalando leveren standaard binnen een dag. Wehkamp bezorgt in sommige gevallen de zelfde dag nog. Echter wanneer wij iets bestellen vanuit het buitenland kan het soms wel 4 tot 6 weken duren, mits het dan ook nog eens op voorraad is. Dit kan voor ons zeer vervelend zijn. En als het eenmaal klaar voor verzending is gemaakt gaat het vaak via een hele omweg naar Nederland.

Stel je pakketje komt uit China, dan duurt het eerst daar een week voordat het product verzendklaar is. Het duurt vervolgens twee dagen voordat het bij de verzender licht. Deze verstuurt het pakketje, met nog vele andere pakketten, richting Amerika. In Amerika gaat het over naar een andere verzender. Dit kan ook nog weer een aantal dagen in beslag nemen. Vervolgens worden de pakketjes verstuurd naar Groot Brittannië. Vervolgens gaat het weer naar Duitsland en dan pas komt het pakketje naar Nederland. Het pakketje heeft letterlijk een hele wereldreis gemaakt en is in drie van de zeven werelddelen geweest. En dit allemaal zelfs voor dat je het pakketje thuis hebt ontvangen.

Op deze manier is het lastig voor bedrijven om in te schatten wanneer je het desbetreffende pakketje thuis zal ontvangen. Dit ook omdat zij nooit precies weten waar het pakketje is behalve als er een ontvang bevestiging is gezonden. En ook dit kost tijd dus op het moment van aankomst zal het pakketje al weer ergens anders zijn. Om dit voor bedrijven gemakkelijker te maken zijn er speciale GPS trackers. Deze GPS tracker kunnen op of in zowel het pakketje worden gedaan maar ook in de bestelauto’s worden gemonteerd doormiddel van een gps volgsysteem. In Nederland wordt al veel gebruik gemaakt van de gps tracker auto volgsystemen. Op deze manier kan de consument precies zien waar het pakketje zich op dat moment bevind en wat de geschatte bezorgtijd is.

https://mygpstracker.nl/