Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Train het hele lichaam met een Bodytec workout

Kies voor een Bodytec training om uw hele lichaam te trainen in een korte tijd. Deze workout is intens en geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren, en tegelijkertijd meer spiermassa willen opbouwen. Ga naar www.vanschaikpersonaltraining.nl voor meer informatie over bodytec.

Kies voor de Bodytec training bij Van Schaik

Wanneer u een Bodytec training wil gaan volgen, kan u dit doen bij van Schaik personal training. De personal trainers van dit bedrijf zullen u zo goed mogelijk begeleiden bij het behalen van uw doelen. Of dit nou afvallen is, uw conditie verbeteren of gewoon wat meer in shape komen, bij van Schaik zult u door professionele trainers begeleid worden. Zij zullen uw wensen met u bespreken, en hiervoor een bepaald schema opstellen.

Wat voor soort training is Bodytec precies? Bodytec training is ideaal voor mensen die niet te veel tijd in de sportschool willen doorbrengen, maar wel resultaat willen zien. De Bodytec training is namelijk kort, maar wel intens. Tijdens deze training wordt er gewerkt met elektrische impulsen, die zullen bijdragen aan het versterken van uw spieren. Deze training kan ook een optie zijn voor mensen met fysieke beperkingen, die zich niet te veel en te lang kunnen inspannen.

Het is mogelijk om verschillende soorten spiergroepen te trainen met Bodytec. U kunt overleggen met uw personal trainer welke spiergroepen u het liefste wil trainen. Het is hierbij ook belangrijk om te kijken wat uw lichaam toelaat en aankan. Het is ook mogelijk om de intensiteit van de elektrische impulsen te bepalen. Het kan per persoon verschillen hoe intens deze moeten zijn. Bodytec kan eventueel ook bijdragen aan revalidatie na een blessure. De training zorgt ervoor dat het herstel sneller verloopt.

Wilt u meer weten of Bodytec training bij van Schaik?

Heeft u interesse in een Bodytec training bij van Schaik Personal training? Dan kunt u uiteraard contact opnemen, om u eventueel ook aan te melden. Heeft u van tevoren nog andere vragen of opmerkingen? Ook hiervoor kunt u contact opnemen, door even een e-mail te sturen naar van Schaik personal training, of door het contactformulier in te vullen die te vinden is op de website www.vanschaikpersonaltraining.nl