Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Vakkundige ooglidcorrecties voor een aantrekkelijke prijs

Een ooglidcorrectie is een operatieve correctie van het onderste of bovenste ooglid. Door vermoeidheid kunnen de bovenste oogleden in de loop der jaren gaan hangen, waardoor u er moe uitziet en wellicht zelfs lijdt aan gezichtsveldverlies. Met name in de loop van de dag kunnen de oogleden gaan hangen als gevolg van vermoeidheid. Bij een ooglidcorrectie wordt de juiste hoeveelheid huid van het bovenste ooglid weggehaald zodat u er niet meer moe uitziet. Ooglift is in Nederland dé specialist voor een ooglidcorrectie (klik hier voor ooglidcorrectie).

Proces van een ooglidcorrectie

Het proces van een ooglidcorrectie ziet er als volgt uit: de arts kijkt eerst naar de ogen tijdens een intakegesprek. De volgende keer wordt er een tekening door de arts gemaakt op het ooglid. De tekening is als een plattegrond voor de arts, zodat hij kan zien wat hij weg kan snijden en wat niet. Daarna gaat u naar de stoel, wordt u verdoofd en snijdt de arts de huis weg uit de oogleden. Dit gebeurt oog voor oog. Als de arts klaar is met de ogen, begint hij met hechten en dan bent u klaar. Na een week mogen de hechtingen eruit en heeft u resultaat. De procedure duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Waarom een ooglidcorrectie bij ooglift?

Onder leiding van oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling is onze meest uitgevoerde behandeling de ooglift. Met meer dan 11.000 behandelingen hebben wij in Nederland verreweg de meeste ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bieden wij een natuurlijk resultaat dat zich volledig aanpast aan uw gezicht. De prijs van een ooglidcorrectie bedraagt slechts €875,- voor beide bovenoogleden. Het eerste vrijblijvende consult is gratis en wordt uitgevoerd door Dr. R.A. Geerling, oogarts-oogchirurg. Op alle doordeweekse dagen kunt u bij ons terecht voor het intakegesprek of voor de behandeling. Wij vinden een aantal aspecten erg belangrijk. Allereerst de veiligheid. Wij zijn in het bezit van een ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) en ook in het bezit van het ISO-9001 certificaat. Naast veiligheid vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Iedereen die bij ons komt is anders en dit vereist ook een andere aanpak.

Related Posts

Verwerken met een psychotherapeut in Amersfoort

Tandarts Schiphol diensten

Massage opleiding bij Positive Touch