Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Voedingsadvies om gezond en fit te blijven

Mocht je gezonder willen leven en bewegen dan is een voedingsadvies om gezond en fit te blijven gewenst. Van onze fitnessclub kan je een voedingsadvies op maat ontvangen. De specialisten die bij onze sportschool werkzaam zijn kunnen een uitgebalanceerd dieet samenstellen dat is afgestemd op het trainingsschema dat je er eventueel naast wilt volgen. Zo kan je op effectieve wijze gezonder en fitter worden.

Naast een voedingsadvies op maat ontvangen kan je gebruikmaken van een van onze vele andere diensten. Zo is het mogelijk om personal training te ontvangen van onze professionele coaches en kan men aan groepslessen meedoen om gezamenlijk aan de conditie te werken. Gezond en fit blijven met voedingsadvies kan ook op andere manieren men kan bij onze fitnessclub ook bewegen op het ritme van zumba of men kan aan de slag met yoga. Wat je ook wilt je kan bij ons op tal van manieren aan je gezondheid werken en daarbij een voedingsadvies ontvangen.

Voedingsschema op maat

Wanneer je een voedingsadvies ontvangt en daarnaast een plan om te bewegen betekent dat niet dat je een zogeheten crash diet meekrijgt. In plaats daarvan krijg je een zorgvuldig uitgedacht schema mee waar je niet alleen simpelweg stopt met koolhydraten eten, snel afvalt en vervolgens weer aankomt. We hanteren een realistischer aanpak waarbij we naar jou persoonlijk kijken wat je nodig hebt qua voedingsadvies om je doelen te bereiken. Er wordt gekeken naar koolhydraten, eiwitten, naar mineralen, vitaminen, vetten en vezels. Heel jouw voedingspatroon wordt nauwkeurig afgesteld volgens een realistisch en haalbaar voedingsadvies.

Bewegen op maat

Verder is het mogelijk om te bewegen om jouw doelstellingen om fitter te worden te kunnen behalen naast het voedingsadvies dat je volgt. Maak gebruik van de kennis en motiverend vermogen van een personal trainer of doe mee in groepsverband en volg een van onze vele small group trainingen. Je kan op allerlei wijzen afvallen, spieren ontwikkelen of gewoonweg fitter en gezonder worden met hulp van onze sportschool en een professioneel voedingsadvies.