Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Vollere lippen met fillers

Lippen bepalen een groot deel van onze uitdrukking. Vooral vrouwen vinden het heel belangrijk dat hun lippen er goed uit zien. Het voegt namelijk een bepaalde sensualiteit toe aan de uitdrukking van vrouwen. Bekende mensen zorgen ervoor dat we nog bewuster zijn geworden van onze lippen. Een goed voorbeeld hiervan is Kylie Jenner. Dit is een bekende celebrity die ook wel bekend staat als het zusje van Kim Kardashian. Kylie is nog maar rond de 18 jaar en besloot haar lippen op te vullen. Dat zij haar lippen opvulde zorgde voor veel ophef en werd vrijwel per direct trending topic. Achteraf gaf ze aan spijt te hebben van haar opgevulde lippen. Ze had ze namelijk te veel laten opvullen.

Er is helemaal geen probleem om je lippen te laten opvullen. Wel is het erg als er op een later moment cognitieve dissonantie optreed. Het is daarom van belang dat je je van te voren goed laat inlichten over de technieken die er zijn en wat het beste bij jou lippen past. Hierbij moet je je absoluut niet laten leiden door bekende mensen. Dit kan het beste door je goed bij verschillende klinieken te laten informeren en langs te gaan voor een consult. In dergelijk consult worden de lippen eerst goed bekeken. En worden de mogelijkheden en de verwachte resultaten besproken.

In Nederland kun je je lippen niet permanent laten opvullen. Mocht je de vollere lippen uiteindelijk toch niet mooi vinden kan er een behandeling worden gedaan om ze weer in hun natuurlijke vorm te krijgen of zal het met de tijd vanzelf weer wegtrekken. Vaak worden voor de lipbehandelingen fillers gebruikt. Volle lippen met fillers zorgen vaak voor een natuurlijke uitstraling. Vaak wordt voor deze fillers hyaluronzuur gebruikt dat van nature in ons lichaam voorkomt. Door middel van de fillers wordt er meer volume gecreëerd in de lippen.

http://faceland.nl/