Softxinteractive
Image default
Offers

ZorgDirect, op maat verzekerd

Waar let jij op bij het kiezen van een zorgverzekering? Waarschijnlijk wil je zo goed mogelijk verzekerd zijn voor de zorg die jij het meeste gebruikt. Dit is voor iedereen anders, en daarom biedt ZorgDirect de mogelijkheid om een zorgverzekering op maat af te sluiten. Doordat we de keuze bieden uit vijf verschillende aanvullende verzekeringen, zit er altijd een bij die het beste aansluit op jouw zorgbehoeften. Een ander belangrijk punt is natuurlijk dat je zorgverzekering niet te duur is. Ook wat dat betreft zit je goed bij ZorgDirect. Daarbij bepaal je bij ons altijd helemaal zelf naar welke zorgverlener je wilt gaan.

Tandartsverzekering apart afsluiten

De kosten voor een bezoek aan de tandarts worden niet vergoed vanuit het basispakket. Als je regelmatig op de tandartsstoel ligt, kun je daarom het beste je tandartsverzekering apart afsluiten bij ZorgDirect. Wij bieden de keuze uit drie losse tandartsverzekeringen, waarmee je een bepaald bedrag vergoed krijgt per kalenderjaar. Het maakt voor de vergoeding niet uit naar welke tandarts je gaat. Dit kun je helemaal zelf beslissen. Ook als je voor een spoedgeval in het buitenland naar de tandarts moet, worden de kosten gedekt met een tandartsverzekering van ZorgDirect. Blijkt de tandartsverzekering die je hebt afgesloten toch niet hoog genoeg te zijn? Dan kun je deze altijd ophogen.

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen worden steeds vaker ingezet voor het behandelen van bepaalde kwaaltjes of aandoeningen. Daarom heeft ZorgDirect verschillende alternatieve behandelwijzen en geneesmiddelen opgenomen in twee aanvullende verzekeringen. Zowel het Plus pakket als het Top pakket bieden vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en homeopathische middelen. Op de website kun je terugvinden welke behandelingen er precies vergoed worden vanuit de zorgverzekering alternatieve geneeswijzen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via e-mail of WhatsApp.

https://www.zorgdirect.nl/