Softxinteractive
Image default
Health / Alternative

Kettlebell Sportschool

Trainen met de kettlebell is geweldig voor je gezondheid. Zo word je sportiever, slanker en fitter. Afvallen met de kettlebell is ook heel goed voor je gezondheid. Let er dan vooral op dat je goed kilocalorieën verbrand. Dit kan allemaal met het stukje staal. Het belangrijkste is om vooral om een goed kettlebell workout schema samen te stellen. Dan blijf je consistent aan je sportdoelen werken. Dan blijf je keer op keer gemotiveerd naar de sportschool gaan om te fitnessen. Zo zul je veel meer je best doen met alle gewichten. Zo bereik je elke keer dat je weer naar de sportschool gaat een nieuw record.

 

Het draait allemaal om de motivatie die je hebt om je sport doelen te bereiken.

 

Elke keer weer door gaan, door zetten. Of er nou regen of zonneschijn is, of je nou moe bent of weinig tijd hebt. First things come first! Dus als je echt toegewijd bent, en je vindt sport het belangrijkst, doe het dan elke dag en consistent. Maak geen excuses of uitzonderingen, dan houd je alleen je zelf voor de gek.

 

Dus ga aan de slag. Train hard en train goed. Train met een doel voor ogen. Train met het resultaat in je achterhoofd. Het begin is altijd het moeilijkste, zorg ervoor dat je de eerste 30x consistent gaat en die 30x daarna is gemakkelijk. Je zult zelfs met plezier naar de gym gaan om gewichten te tillen en al je oefeningen uit te voeren. Je moet er namelijk een gewoonte van maken, de rest komt daarna vanzelf. Daarom zijn de eerste 30x dat je sport zo moeilijk, omdat het sporten nog niet een gewoonte is in je systeem. Als dat het eenmaal is, zullen je spieren al beginnen te jeuken als je een paar dagen niet hebt getraind. Dus train goed, train hard en vooral train met een doel. 

 

Plezier helpt je hierin als het gaat om het houden van consistentie. Plezier zorgt ervoor dat je de eerste keren blijft gaan naar de sportschool. Dan blijf je aan het fitnessen. En dan blijven de sportieve resultaten komen, dan blijf je afvallen, dan blijf je spieren opbouwen en dan blijf je gaan! Het is een positieve spiraal omhoog, als je er maar voor zorgt dat je begint met sporten en jezelf dan keer op keer eraan blijft herinneren om te gaan

 

Een andere manier naast plezier is beloning. Beloon jezelf elke keer met een chocolaat, of een lekker bad, of een uurtje gamen. Als de beloning je maar een positief gevoel geeft. Dan gaan je hersenen auytomatisch ook meer zin krijgen om aan de slag te gaan in de gym, om te beginnen aan de keiharde workout. Dan zie je er in het begin veel minder tegenop! Dit raden wij van de kettlebell sportschool aan.

 

Voor meer tips over oefeningen, de sportschool, sport, voeding, kracht, afvallen. Dan kun je altijd terecht op onze website voor meer van dit professionele advies. 

 

Deze motivationele blog is geschreven door de kettlebellsportschool

 

https://kettlebellsportschool.nl/